Wat zijn de vereisten voor het gebruik van de navigatiefunctie in combinatie met het display van de eBike?

Toestemmingen die de eBike Flow-app nodig heeft:

De navigatie met het display werkt het beste als je de eBike Flow-app toestaat de locatie ook te gebruiken als de app op de achtergrond actief is.

• Gebruik de volgende instelling voor smartphones met het besturingssysteem iOS:
    Zet bij Locatie de toestemming op Altijd.

• Gebruik voor smartphones met het besturingssysteem Android de volgende instellingen: als je de optie Geolocatiegegevens hebt geactiveerd, moet je de locatietoestemming instellen op Altijd toestaan.

Algemeen: om de navigatie met het display te kunnen gebruiken, moet Bluetooth geactiveerd zijn, moeten de eBike en de smartphone met elkaar verbonden zijn en moet de smartphone een stabiele internetverbinding hebben, zowel voor de eerste planning als voor omleidingen (bij het verlaten van de route).

Softwarevereisten:
Om de navigatiefunctie te kunnen gebruiken, zijn ten minste de volgende softwareversies vereist:

eBike Flow-app versie: 1.8