Hvad er kravene for at bruge navigationsfunktionen sammen med eBike-displayet?

Godkendelser, der kræves af eBike Flow-appen:

Navigation ved hjælp af displayet fungerer bedst, når du giver eBike Flow-appen lov til at bruge din placering, selv når appen arbejder i baggrunden.

• Brug følgende indstilling til smartphones med styresystemet iOS:
    Indstil "Lokalitet" til Altid.

• På smartphones med operativsystemet Android bruges følgende indstillinger: Når indstillingen Geolokationsdata er aktiveret, indstilles delingen af lokalitetsoplysninger til Tillad altid.

Generelt: For at kunne bruge navigationen via displayet skal Bluetooth være aktiveret, eBike og smartphone skal være forbundet med hinanden, og til den indledende planlægning og omdirigering (når du forlader ruten) skal smartphonen have en stabil internetforbindelse.

Softwarekrav:
For at kunne bruge navigationsfunktionen kræves der mindst følgende softwareversioner:

eBike Flow-app-version: 1.8