Batterierna från Bosch eBike Systems erbjuds som axiell variant respektive ledvariant. Vilka är fördelarna med var och en av dessa varianter?

"Axiell" och "led" beskriver typen av installation av PowerTube-batterier i cykelramen. Den axiella PowerTube trycks in i ramen underifrån (drivenhet), ledvarianten av PowerTube vrids in i ramen. Varianterna ger elcykeltillverkare möjlighet att utveckla olika typer av cykeldesign. I båda installationsvarianter har batterierna samma prestanda och samma egenskaper.