Jag klickade på "Installera nu" men installationen startar inte. Vad kan jag göra?

För att starta installationen måste vissa villkor vara uppfyllda. Om installationen inte startar kan det bero på ett av följande problem.

• Styrenhetens interna batteri kanske inte är tillräckligt laddat. Cykla i minst 20 minuter för att ladda batteriet eller koppla in en USB-laddare/strömbank vid diagnosuttaget på LED Remote.
  • Elcykelbatteriet kanske inte är tillräckligt laddat. För att starta installationen bör den ha minst 10 %.
  • Laddaren ska inte vara ansluten under installationen, eftersom detta kan orsaka problem.
  • Elcykeln måste vara ansluten till eBike Flow-appen för att starta installationen.
  • För att du ska kunna starta installationen måste elcykeln stå stilla och den får inte flyttas eller cyklas på under installationen.