Ik heb op "Nu installeren" geklikt, maar de installatie start niet. Wat kan ik doen?

Om de installatie te starten moet aan enkele randvoorwaarden worden voldaan. Als de installatie niet start, kan dit een van de volgende oorzaken hebben.

• De interne accu van de afstandsbediening van de eBike is mogelijk niet voldoende opgeladen. Ga minstens 20 minuten fietsen om de accu op te laden of sluit een USB-oplader/powerbank aan op de diagnoseaansluiting van de LED Remote.
  • De eBike-accu is mogelijk niet voldoende opgeladen. Om de installatie te starten, moet deze minimaal 10% opgeladen zijn.
  • De charger mag tijdens de installatie niet in het stopcontact zitten, omdat dit problemen kan veroorzaken.
  • De eBike moet verbonden zijn met de eBike Flow-app om de installatie te starten.
  • Om de installatie te starten, moet de eBike stilstaan en mag deze tijdens de installatie ook niet worden verplaatst of bereden.