Jeg har klikket på "Installer nu", men installationen starter ikke. Hvad kan jeg gøre?

For at installationen kan starte, er der nogle forudsætninger som skal være opfyldt. Hvis installationen ikke starter, kan det være et af følgende problemer.

• Cykelfjernbetjeningens interne batteri er muligvis ikke tilstrækkeligt opladet. Tag ud og cykle i mindst 20 minutter for at oplade batteriet, eller tilslut en USB-oplader/powerbank til diagnosestikket på LED Remote.
  • eBike-batteriet er muligvis ikke tilstrækkeligt opladet. For at starte installationen skal den have mindst 10 % batteri.
  • Opladeren må ikke være tilsluttet under installationen, da det kan medføre problemer.
  • eBike skal være forbundet til eBike Flow-appen for at starte installationen.
  • For at starte installationen skal eBike'en stå i tomgang, og den må ikke flyttes eller køres på, heller ikke under installationen.