Statusskärm

Statusskärmen kan öppnas från startskärmen med hjälp av knappen < på LED Remote eller Purion 200, eller via urvalsknappen på Mini Remote.

Du hittar följande information på statusskärmen:

• Aktuell tid
  • Anslutningsindikator
  • Anslutningsstatus
    Du kan se om det finns en Bluetooth-anslutning till eBike Flow-appen genom att titta på telefonsymbolen på statusskärmen. Om det finns en grön bock på symbolen finns det en anslutning till telefonen, om det finns ett orange kryss finns det ingen Bluetooth-anslutning.
  • Inställningsmeny
    Genom att trycka på urvalsknappen på LED Remote och Purion 200 eller genom att hålla in urvalsknappen på Mini Remote kommer du till inställningarna.

Dela länk

Till början

Fler vanliga frågor