Statusskjermbilde

Du kommer til statusskjermbildet fra startskjermbildet via knappen < på LED Remote eller Purion 200 eller via valgknappen på Mini Remote.

Du finner følgende informasjon på statusskjermbildet:
– aktuelt klokkeslett
tilkoblingsindikatoren
tilkoblingsstatus
Du kan se om elsykkelen har en Bluetooth-forbindelse til eBike Flow-appen, ved å se på telefonikonet på statusskjermbildet. Hvis det vises en grønn hake, er elsykkelen koblet til telefonen. Hvis det vises et oransje kryss, er det ingen Bluetooth-forbindelse.
Innstillinger-menyen
Du kommer til innstillingene ved å trykke på valgknappen på LED Remote og Purion 200 eller holde inne valgknappen på Mini Remote.

Del kobling

Til toppen

Flere vanlige spørsmål