Hvordan skifter jeg batteri, og hvilket batteri trenger jeg?

Følg trinnene nedenfor for å skifte batteri på Mini Remote / Mini Remote Dropbar:

1. Skru løs Mini Remote (Dropbar) fra styret
  2. Ta ut gummiinnlegget
  3. Batteriet spretter ut ved å trykke forsiktig på kanten av batteriet med en spiss gjenstand i retning av klemmen.
  4. Sett inn det nye batteriet og gummiinnlegget (LED-lyset blinker grønt hvis det er satt riktig inn)
  5. Skru fast på styret

Til Mini Remote / Mini Remote Dropbar trenger du et knappecellebatteri av typen CR1620.