Hvordan kan batteriet udskiftes, og hvilket batteri skal man bruge?

Følg nedenstående trin for at udskifte batteriet i Mini Remote / Mini Remote Dropbar:

1. Skru Mini Remote (Dropbar) af styret
  2. Fjern gummiproppen
  3. Når du trykker let med en spids genstand mod kanten af batteriet i retning af klipset, springer batteriet ud.
  4. Sæt det nye batteri og gummiproppen i (korrekt isætning indikeres ved, at LED'en blinker grønt)
  5. Skru Mini Remote fast på styret

Til Mini Remote / Mini Remote Dropbar skal du bruge et knapcellebatteri af typen CR1620.