Hvilke funksjoner i eBike Flow-appen kan jeg bruke uten Internett?

Uten Internett-forbindelse kan du bare bruke deler av eBike Flow-appen.

Du kan gjøre følgende uten en Internett-forbindelse:
– konfigurere tilpassede kjøremoduser
– aktivere og deaktivere eBike Lock (hvis funksjonen allerede er konfigurert)
– angi Kiox 300 eller Kiox 500 som nøkkel (hvis funksjonen allerede er konfigurert)
– tilpasse skjermkonfigurasjonen

Følgende kan bare gjøres i begrenset grad uten Internett-forbindelse:
– Navigasjon: Bare kart som er mellomlagret på telefonen, kan vises. Du må alltid ha Internett-forbindelse for å beregne en rute (på nytt).
– Aktivitetssporing: Hvis du ikke har Internett-forbindelse, blir aktivitetene dine mellomlagret i eBike Flow-appen og synkronisert senere.

De fleste innstillinger/endringer i eBike Flow-appen, for eksempel konfigurering av eBike Lock-funksjonen eller bruk av eBike Alarm-funksjonen, krever en Internett-forbindelse. Hvis du prøver å bruke disse funksjonene uten Internett-forbindelse, får du se en melding om dette i appen.