Vilka funktioner i eBike Flow-appen kan jag använda utan internet?

Utan internetanslutning kan du bara använda vissa funktioner i eBike Flow-appen.

Följande åtgärder kan utföras utan internetanslutning:

• Konfigurera anpassade assistanslägen
  • Aktivera och inaktivera eBike Lock (om funktionen har ställts in i förväg)
  • Ställa in Kiox 300 eller Kiox 500 som nyckel (om funktionen har ställts in i förväg)
  • Anpassa displaykonfigurationen

Följande åtgärder kan utföras utan internetanslutning med begränsningar:

• Navigering: Endast kartor som har sparats på din smartphone kan visas. En internetanslutning krävs alltid för att (om)beräkna en rutt.
  • Aktivitetsspårning: Om det inte finns någon internetanslutning lagras dina aktiviteter i eBike Flow-appens cacheminne och synkroniseras senare.

De flesta inställningar/ändringar i eBike Flow-appen, som att ställa in eBike Lock-funktionen eller använda eBike Alarm-funktionen, kräver en internetanslutning. Om du försöker använda dessa funktioner utan internetanslutning visas ett meddelande om detta i appen.