Forbindelse med forskellige eBikes

Der kan kun være én eBike forbundet til eBike Flow-appen ad gangen. Hvis du ejer to eBikes, har du mulighed for at forbinde dem en efter en. Derefter kan du foretage individuelle indstillinger for hver eBike.
Følg disse trin for at skifte mellem eBikes'ene:

1. Fjern den første eBike i eBike Flow-appen under  Indstillinger > Min eBike > Nulstil og slet > Slet eBike
  2. Fjern din smart system eBike fra listen over Bluetooth-enheder på din smartphone.
  3. Forbind den anden eBike i eBike Flow-appen under  Indstillinger > Min eBike > Forbind din eBike