Verbinding met verschillende eBikes

Er kan slechts één eBike tegelijk met de eBike Flow-app verbonden zijn. Als je twee eBikes hebt, kun je deze achter elkaar verbinden. Vervolgens kun je voor elke eBike individuele instellingen uitvoeren.
Volg deze stappen om te wisselen tussen eBikes:

1. Verwijder de eerste eBike in de eBike Flow-app onder  Instellingen > Mijn eBike > Resetten en verwijderen > eBike verwijderen
  2. Verwijder je eBike met het smart systeem uit de Bluetooth-apparatenlijst van je smartphone.
  3. Verbind de tweede eBike in de eBike Flow-app onder  Instellingen > Mijn eBike > Maak verbinding met je eBike