Der kunne ikke oprettes forbindelse

Hvis du har problemer med at forbinde din eBike ved første forsøg, så tjek venligst følgende:

1. eBike Flow-appen kan kun anvendes sammen med den nyeste systemgeneration, det smarte system fra Bosch eBike Systems. Kontroller  her, om din eBike er kompatibel.
  2. Sørg for, at din eBike og smartphone er i nærheden, og at begge enheder er tændt.
  3. Tjek altid, om du har en aktiv internet- og Bluetooth-forbindelse. På Android-smartphones skal du også aktivere geolokaliseringsfunktionen.
  4. Tjek batteriniveauet på din smartphone. Om nødvendigt oplad din smartphone. På Android-telefoner skal du også tjekke indstillingerne for energibesparelsestilstand. Når denne indstilling er aktiveret, vil Bluetooth blive slået fra.
  5. Sluk og tænd igen for smartphonen og eBiken.
  6. Kan det være tilfældet, at en anden bruger allerede er forbundet med din eBike? Hvis det er tilfældet, skal du følge disse instruktioner her.

Du har allerede forbundet din eBike med eBike Flow-appen, men start-skærmen siger, at din eBike ikke er forbundet. Tjek derfor følgende:

1. Sørg for, at din eBike og smartphone er i nærheden, og at begge enheder er tændt.
  2. Sørg altid for, at eBike Flow-appen er aktiv i baggrunden. Appen bruger næsten ingen ekstra datakapacitet eller strøm, når den er aktiv i baggrunden.
  3. Tjek altid, om du har en aktiv internet- og Bluetooth-forbindelse. Tjek Bluetooth-indstillingerne på din smartphone for at se, om den er forbundet med eBiken med det smarte system.
  4. På Android-smartphones skal du også aktivere geolokaliseringsfunktionen.
  5. Tjek batteriniveauet på din smartphone. Om nødvendigt oplad din smartphone. På Android-telefoner skal du også tjekke indstillingerne for energibesparelsestilstand. Hvis denne indstilling er aktiveret, kan det være, at din Bluetooth-funktion er slået fra.
  6. Sluk og tænd igen for smartphonen og eBiken.
  7. Fortæller Flow-appen at du skal "ignorere" enheden? Så skal du gøre følgende:
    – Gå til Bluetooth-indstillinger på din smartphone
    – Søg efter smart system eBike på listen over enheder
    – Tryk på i eller tandhjulssymbolet i højre side.
    – Vælg Ignorer denne enhed og bekræft dit valg.
    Foretag derefter en ny parring ved hjælp af eBike Flow-appen (se her).
    Hvis dette stadig ikke løser problemet, kan du også fjerne din eBike i Flow-appen.
    Gå til  Indstillinger > Min eBike > Nulstil og slet > Slet eBike.

Bemærk: Hvis du fjerner eBiken i Flow-appen, fjernes også dine brugerdefinerede indstillinger som f.eks. køretilstande.