Hvordan kan jeg forbinde mit smarte eBike system til en smartphone?

1. Download eBike Flow-app på din smartphone fra Google Play Store eller App Store.
  2. Åbn Flow-appen, og opret en brugerkonto.
  3. Du bliver hjulpet med at forbinde eBike Flow-appen med din eBike.
  4. Før du opretter forbindelse, skal du sørge for, at din eBike er tændt og står stille.
  5. Sørg også for, at din smartphone er forbundet til internettet, og at Bluetooth er tændt.
  6. For at tilslutte din eBike skal du følge instruktionerne i Flow-appen.
  7. Tryk på tænd/sluk-knappen øverst på LED Remote eller på den øverste knap på System Controller, indtil LED'en blinker.
  8. eBiken vil herved blive registreret og forbundet til eBike Flow-appen.

I denne  video vil du også få vist, hvordan du forbinder eBike Flow-app til din eBike.

Hvis du stadig har problemer med at forbinde eBike Flow-appen til din eBike, skal du gennemgå disse fejlfindinger.