Hvordan tænder/slukker jeg for eBiken?

Du har to muligheder for at tænde for elcykel-systemet:

1. Tryk kort én gang på tænd-/sluk-knappen på din LED Remote, Purion 200 eller System Controller mens batteriet er sat i.

1. Når batteriet er sat i, skal du trykke på tænd-/sluk-knappen på eBike-batteriet (se betjeningsvejledningen til det pågældende eBike-batteri).

Du har to muligheder for at slukke for elcykel-systemet:

1. Tryk kort én gang på tænd-/sluk-knappen på din LED Remote, Purion 200 eller System Controller.

1. Tryk på tænd-/sluk-knappen på eBike-batteriet (se betjeningsvejledningen til det pågældende eBike-batteri).