Navigation med Kiox

Den minimalistiske navigation viser dig din rute som en linje og viser dig vej med pile. Færre oplysninger giver mindre forstyrrelser.

For at bruge den minimalistiske navigation, skal du bruge både din smartphone og dit Kiox-display.

Du kan komfortabelt planlægge din rute i den app, der passer til din eBike, og starte navigationen der.

Under turen streamer du ruten fra din smartphone-app til din Kiox. Dertil skal Bluetooth og GPS være aktiveret. Din smartphone kan du opbevare sikkert i din lomme eller rygsæk.

På navigationsskærmen på din Kiox kan du ud over din rute også se andre oplysninger, f.eks. den beregnede ankomsttid til din destination.

Den minimalistiske navigation med Kiox scorer især point, når du er sporty undervejs i terrænet. Kiox-skærmen med høj kontrast er desuden designet til barske udendørsforhold.

Få mere at vide om: