Forudsætninger

Hvis du vil bruge navigation med Kiox, skal Bluetooth være slået til, og Kiox skal være forbundet til smartphonen.

Kvaliteten af Bluetooth-forbindelsen afhænger af smartphonen samt afstanden mellem enhederne. Kiox og din smartphone skal være placeret så tæt ved hinanden som muligt under kørslen. Sørg også for at opbevare smartphonen et sted med god modtagelse af GPS-signalet.

Kontroller også, at softwarekravene og de nødvendige tilladelser til lokalisering er opfyldt.

Softwarekrav

For at kunne bruge navigationsfunktionen kræves der mindst følgende softwareversioner

• Kiox: 3.0.1.0
  • eBike Connect Android: 8.0.0
  • eBike Connect iOS: 12.0.0

Vi anbefaler, at du altid bruger den nyeste softwareversion.

Tilladelse til deling af lokation

Navigation med Kiox fungerer bedst, når du giver eBike Connect lov til at dele din lokation, selvom appen arbejder i baggrunden.

• I forbindelse med iOS skal du bruge følgende indstilling: Under "Lokalitetstjenester" skal du indstille tilladelsen til Altid. Hvis du kun vil bruge navigationsfunktionen, kan du nøjes med at indstille delingen af lokalitetsoplysninger til Ved brug af appen.
  • I forbindelse med Android skal du bruge følgende indstillinger: Hvis du har aktiveret indstillingen Geolokationsdata, skal du indstille delingen af lokalitetsoplysninger til Tillad altid.