Wat is eigenlijk een eBike?

De eBike is een van de meest duurzame vervoermiddelen en speelt een centrale rol in de mobiliteit van de toekomst. Maar wat is een eBike eigenlijk, wat is het verschil met een gewone fiets en hoe verrijkt hij je leven? We tonen en leggen uit wat de verschillen zijn en wat een eBike met Bosch-systeem zo speciaal maakt.

Meer informatie

Het nieuwe eBike-ABS van Bosch

Remt je fiets, niet je Flow.

Meer informatie

Het nieuwe eBike-ABS van Bosch

Remt je fiets, niet je Flow.

Meer informatie

Visie en toewijding voor legendarische singletrails

Het ontstaan van Dark Crystal

Meer informatie

Visie en toewijding voor legendarische singletrails

Het ontstaan van Dark Crystal

Meer informatie

eBikes met Bosch-aandrijving

Een succesvol model

De eBike heeft onze mobiliteit nieuwe vleugels gegeven en is een van de meest duurzame en gezonde vervoermiddelen van onze tijd. Al meer dan 10 jaar maakt Bosch indruk met innovatieve eBike-aandrijvingssystemen die zich onderscheiden door hun hoge performance en kwaliteit.
Het smart systeem, de nieuwe systeemgeneratie van Bosch eBike Systems, is volledig verbonden en is altijd bijgewerkt dankzij regelmatige draadloze updates. Onze bekroonde motoren, zeer efficiënte accu's, moderne displays en bedieningseenheden en de nieuwe eBike Flow-app zorgen voor een persoonlijke eBike-belevenis. Of het nu gaat om een eMountainbike, eTrekking-, eCity- of eCargo Bike. Overtuig jezelf en ervaar het verschil – Feel the Flow!

Service en ondersteuning

Motoren, accu's, displays en apps

De motor, of "drive unit" zoals wij hem noemen, is de elektrische aandrijving voor jouw ondersteuning tijdens het fietsen. Dit geldt voor Bosch: vermogen komt uit het midden – daarom bieden wij uitsluitend eBike-middenmotoren aan. Of het nu gaat om een bakfiets voor dagelijks gebruik of een mountainbike op de trail, het vermogen van de aandrijving van Bosch kan optimaal worden gedoseerd dankzij een geavanceerd sensormanagement. Het startrijgedrag varieert van harmonisch-dynamisch tot sportief en er zijn verschillende rijmodi beschikbaar, van Eco tot Turbo. Het vermogen wordt geleverd door krachtige lithium-ion-accu's, die imponeren door hun design en efficiëntie. Een Bosch eBike-display op het stuur completeert het aandrijvingssysteem. De stevige displays Purion, Intuvia, Kiox en Nyon tonen in één oogopslag alle belangrijke rijgegevens zoals snelheid, acculaadtoestand en actieradius. 

Ook het smart systeem combineert motor, accu en display en zorgt dankzij het perfecte samenspel van de componenten voor nog meer rijplezier. Dankzij de nieuwe eBike Flow-app en de bedieningseenheid LED Remote is je eBike nu volledig verbonden – en dus klaar voor de digitale toekomst.