11/2023 - Update 1.17

Nieuwe functies voor

de eBike Flow-app 

eBike in beeld: beter voorbereid met eBike-pas en diefstalaangifte

Als je eBike wordt gestolen, is een snelle reactie vereist. Bovendien moet je de belangrijkste informatie over je eBike bij de hand hebben – dit bespaart tijd en zenuwen. Met de update 1.17 ben je voorbereid op het ergste scenario met de nieuwe functies eBike-pas en diefstalaangifte. Zo kun jij je concentreren op je volgende avontuur, of het nu op grind of asfalt is.

 

Nieuwste functies

Altijd bij de hand: de digitale eBike-pas

Met de eBike-pas krijg je een overzicht van de belangrijke informatie over je eBike. Hier zijn gegevens over de eBike opgeslagen, zoals het model en gemonteerde componenten. Daarnaast kun je handmatig details aanvullen, zoals het framenummer, documenten en speciale kenmerken van je eBike.

Dit helpt niet alleen je dealer bij vragen over je eBike, maar ook voor het geval dat deze gestolen wordt of je hem verkoopt: je hebt dan alle relevante informatie onmiddellijk bij de hand.

Je vindt de eBike-pas in de instellingen van je eBike Flow-app onder "Mijn eBike". Hier kun je ook de belangrijkste informatie en documenten opslaan.
Tip: Maak nu een foto van je eBike en sla de foto op in de eBike-pas.

 

Snelle hulp bij de diefstalaangifte

De tijd tikt. Als iemand je eBike steelt, moet je snel handelen en aangifte doen bij de politie. Met de diefstalaangifte kun je direct reageren. Dit vergroot je kansen om je eBike terug te krijgen.

Bij diefstal kan een document worden aangemaakt met alle belangrijke informatie over het voorval en de gegevens van de eBike. Deze diefstalaangifte gebruikt de ingevoerde gegevens van de functie eBike-pas. Met eBike Alarm kun je bovendien de laatste locatie of een live tracking-link toevoegen.

Je kunt in de eBike Flow-app onder "Mijn eBike" je eBike als gestolen melden. Voer de tijd en locatie in en beschrijf het incident. Vul om beter bereikbaar te zijn je gegevens in met je naam en telefoonnummer. Meer informatie wordt auto­matisch in de diefstalaangifte overgenomen uit de eBike-pas. Daarom kun je het beste alles meteen invullen.


Verdere verbeteringen:

Om nog sneller toegang te krijgen tot de instellingen van je eBike, kun je nu op het startscherm op de afbeelding van de eBike of op je naam tikken.