Vad kan jag göra om LED Remote eller System Controller inte längre svarar?

Kontrollera att kabeln till LED Remote är korrekt ansluten.

Försök först att starta om genom att stänga av och sätta på LED Remote eller System Controller. Om ingenting händer, håll På/Av-knappen intryckt i mer än 14 sekunder. Styrenheten gör då en återställning.

Om LED Remote eller System Controller fortfarande inte reagerar, kontrollera följande möjligheter:

• Starta eBike-systemet med hjälp av batteriets På/Av-knapp. Detta är inte möjligt om batteriet är fast installerat i ramen.
  • Du kan ladda det interna batteriet i LED Remote via diagnosporten med en USB C®-kabel kopplad till en powerbank eller en annan lämplig strömkälla (laddningsspänning 5V, laddström max 600 mA). Stäng alltid locket till diagnosanslutningen efteråt för att förhindra att damm och fukt tränger in.

Om styrenheten fortfarande inte svarar, kontakta din  cykelhandlare.