Jag har genomfört uppdateringen med eBike Flow-appen, men skärmen **Användning av assistanslägen** syns inte. Vad gör jag?

Du kan lägga till skärmen eller rutan Användning av assistanslägen till Kiox 300 eller Kiox 500 via eBike Flow-appen.

Öppna eBike Flow-appen, gå till Inställningar > Min eBike > Konfigurera displayen och lägg antingen till Användning av assistanslägen som en ny skärm (Lägg till ny skärm) eller byt ut en befintlig ruta. Funktionen är tillgänglig för alla rutstorlekar.