Hur kan jag aktivera och inaktivera komoot-anslutningen?

Aktivera komoot-anslutningen:

Du kan synkronisera din aktivitetsdata som spåras med eBike Flow-appen till komoot. Efter anslutningen skickar eBike Flow-appen automatiskt aktivitetsdata efter varje ny tur.

Så här ansluter du eBike Flow-appen med komoot:

• Gå till  Inställningar i eBike Flow-appen, öppna Anslutna tjänster > komoot.
  • Tryck på Anslut på nästa skärm.
  • Logga in med dina inloggningsuppgifter på komoot.
  • Ge åtkomst till Bosch för att få åtkomst till din offentliga komoot-profil och din turlista för kontoauktorisering.
  • När din cykeltur är klar kommer din aktivitetsdata att skickas till komoot automatiskt och visas under dina Slutförda turer några ögonblick senare.

Inaktivera komoot-anslutningen:

• I eBike Flow-appen går du till  Inställningar > Anslutna tjänster > komoot.
  • Tryck på Koppla från komoot på nästa skärm.
  • Denna åtgärd kommer att sluta skicka data från eBike Flow-appen till komoot. Observera att data som tidigare synkroniserats med komoot inte kommer att påverkas och kommer fortfarande att vara synliga under dina slutförda turer.