Inga höjdmeter registrerades för min aktivitet. Vad kan det bero på?

En aktiv uppkoppling mellan din elcykel och eBike Flow-appen krävs för att värdena Höjd, Max höjd och Stigning ska kunna visas på Ride-skärmen under cykling, och för att antalet höjdmeter ska registreras korrekt i statistiken efter cykelturen. eBike Flow-appen måste minst vara öppen i bakgrunden under aktiviteten.

iOS: Säkerställ även att:

• behörigheten för registrering av platsinfo är inställt på ”Alltid”.

Android: Säkerställ även att:

• batterioptimering är inaktiverat för eBike Flow-appen
  • behörigheten för registrering av platsinfo är inställd på ”Tillåt alltid”.