Hur kan jag dela min elcykel när den är låst?

Du kan välja att låsa upp din elcykel genom att montera din Kiox 300-/ Kiox 500-display. Om du har en Kiox 300/Kiox 500 kan du hitta det här alternativet i din eBike Flow-app under  Inställningar > Elcykelinställningar > eBike Lock > Inställningar för upplåsning

På så sätt kan du dela din elcykel med andra. Den du väljer att dela den med kan sedan låsa upp din elcykel genom att helt enkelt montera din Kiox 300/Kiox 500. Som alltid är din elcykel låst eftersom den är avstängd.

Tips: Har ni mer än en elcykel som ni delar med varandra? Varje Kiox 300/Kiox 500 kan låsa upp hela 6 elcyklar: Montera Kiox 300/Kiox 500 i respektive elcykel och använd Flow-appen som anslutits till elcykeln. Gå sedan till  Inställningar > Elcykelinställningar > eBike Lock > Inställningar för upplåsning för att välja Kiox 300/Kiox 500 för att låsa upp elcykeln (flera enheter kan väljas samtidigt).