Hvordan kan jeg dele elsykkelen med noen når den er låst?

Du kan velge å låse opp elsykkelen ved å montere Kiox 300-/ Kiox 500-skjermen. Hvis du har en Kiox 300 / Kiox 500, finner du dette alternativet i eBike Flow-appen din under  Innstillinger > Sykkelinnstillinger > eBike Lock > Lås opp innstillinger

Slik kan du dele elsykkelen og Kiox 300 / Kiox 500. Den du velger å dele sykkelen med, kan enkelt låse den opp ved å montere Kiox 300 / Kiox 500. Som alltid, låses elsykkelen når den slås av.

Tips: Deler du mer enn én elsykkel med andre? En Kiox 300 / Kiox 500 kan låse opp inntil 6 elsykler: Monter Kiox 300 / Kiox 500 på den aktuelle elsykkelen og bruk Flow-appen som er koblet til denne sykkelen. Fortsett til  Innstillinger > Sykkelinnstillinger > eBike Lock > Lås opp innstillinger. Her kan du velge Kiox 300 / Kiox 500 for å låse opp elsykkelen (flere enheter kan velges samtidig).