Koble til elsykkelen og avslutte forbindelsen

Koble til elsykkelen din

Gjør følgende for å koble elsykkelen med Smartsystemet til en telefon:

1. Last ned eBike Flow-appen til telefonen din fra  Google Play Store eller  Apple App Store.
  2. Åpne eBike Flow-appen, og konfigurer brukerkontoen din.  Her finner du instruksjoner om hvordan du oppretter en konto for eBike Flow-appen og registrerer deg.
  3. Du blir bedt om å koble eBike Flow-appen til elsykkelen din.
  4. Før du kobler til, må du sørge for at elsykkelen din er slått på og står stille.
  5. I tillegg må du sørge for at telefonen er koblet til Internett og at Bluetooth er slått på.
  6. Følg instruksjonene i Flow-appen for å koble til elsykkelen din.
  7. Trykk inn På-knappen på toppen av LED Remote / Purion 200 eller den øvre knappen på System Controller til LED-lampen blinker.
  8. Elsykkelen blir deretter gjenkjent og koblet til eBike Flow-appen.

Hvis det er opprettet en Bluetooth-forbindelse, vises et hvitt telefonikon med grønn hake på statusskjermbildet.

I denne  videoen viser vi deg hvordan du kobler eBike Flow-appen til elsykkelen din.

Registrere elsykkelen

For å kunne bruke alle funksjonene i eBike Flow-appen, for eksempel digital tyverisikring med eBike Lock eller OTA-oppdateringer, må du registrere elsykkelen din. Hvis elsykkelen er registrert på deg, kobler du den til kontoen din, slik at bare du kan bruke den. Dermed kan du tilordne elsykkelen utelukkende til kontoen din.

Slik registrerer du elsykkelen:

1. Åpne eBike Flow-appen.
  2. Sjekk at du er logget inn med din egen konto.
  3. Før registreringen må du sørge for at elsykkelen er slått på og tilkoblet.
  4. I tillegg må du sørge for at telefonen er koblet til Internett, og at Bluetooth er slått på.
  5. Klikk på informasjonsbanneret på Hjem-skjermen eller i innstillingene i eBike Flow-appen.
  6. Følg instruksjonene, og klikk på Registrer elsykkelen.

Koble fra elsykkelen

Når du er ferdig med turen og beveger deg bort fra elsykkelen, avsluttes forbindelsen mellom elsykkelen og telefonen automatisk. Du trenger ikke avslutte Bluetooth-forbindelsen manuelt.
Hvis telefonen din mister forbindelsen med elsykkelsystemet (Smartsystemet), vises det en melding på Kiox 300 eller Kiox 500. I tillegg vises det et tilsvarende ikon på statusskjermbildet. Denne informasjonen er spesielt viktig under aktivitetssporing – det må være stabil forbindelse mellom elsykkelen og eBike Flow-appen for at kjøredataene skal kunne registreres uten mangler.