Hvordan kan jeg optimalisere batteriforbruket når jeg bruker Flow-appen på Android?

Hvis du opplever at Android-telefonens batteri tømmes raskere med Flow-appen, kan det hende at telefonen din ofte søker etter og kobler seg til elsykkelen din i bakgrunnen.
Med eBike Flow-appversjon 1.13 er det nå mulig å optimalisere batteriforbruket på telefonen hvis det gule banneret Optimaliser batteriforbruket for smarttelefonen din vises i appen.
Følg instruksjonene nedenfor for å gjøre dette:
– Fra hjemskjermen navigerer du til det gule banneret Optimaliser batteriforbruket for smarttelefonen din og trykker på Fortsett.
– I den påfølgende dialogboksen må du gi Flow-appen tillatelse til å få tilgang til elsykkelen din for å opprette en forbindelse mellom elsykkelen og appen.
Med denne innstillingen vekker Android appen når elsykkelen er slått på og befinner seg i nærheten. Ellers kan appen være i dvalemodus, noe som sparer batteriet.
Det gule banneret vises på hjemskjermen helt til du har optimalisert energiforbruket.