Hoe kan ik het batterijverbruik optimaliseren bij gebruik van de Flow-app op Android?

Als je merkt dat de batterij van je Android-smartphone sneller leeg raakt met de eBike Flow-app, kan het zijn dat je smartphone op de achtergrond vaak op zoek is naar en verbinding maakt met je eBike.
Met de eBike Flow-app versie 1.13 is het nu mogelijk om het batterijverbruik van de smartphone te optimaliseren als de gele banner Optimaliseer het accuverbruik van je smartphone wordt weergegeven in de app.
Volg hiervoor de onderstaande instructie:

• Ga op het startscherm naar de gele banner Optimaliseer het accuverbruik van je smartphone en tik op Doorgaan.
  • Geef in het volgende systeemdialoogvenster de eBike Flow-app toegang tot je eBike om een extra band tussen je eBike en de app aan te leggen.
    Met deze instelling wekt Android de app wanneer je eBike wordt ingeschakeld en in de buurt is. In de tussentijd kan de app slapen en de batterij sparen.
    De gele banner blijft op het startscherm staan ​​totdat je het energieverbruik hebt geoptimaliseerd.