Hur kan jag optimera batteriförbrukningen när jag använder Flow-appen för Android?

Om du upptäcker att batteriet i din Android-smartphone tar slut snabbare med eBike Flow-appen kan detta bero på att din smartphone ofta söker efter och ansluter till din elcykel i bakgrunden.
Med eBike Flow-appversion 1.13 är det nu möjligt att optimera batteriförbrukningen i din smartphone om den gula bannern Optimera batteriförbrukningen för din telefon visas i din app.
För att göra detta, följ instruktionerna nedan:

• På hemskärmen, gå till den gula bannern Optimera batteriförbrukningen för din telefon och tryck på Fortsätt.
  • Ge eBike Flow-appen åtkomst till din elcykel i systemdialogrutan som sedan visas för att parkoppla din elcykel med appen.
    Med den här inställningen väcker Android appen när din elcykel slås på och förflyttas. Under tiden är appen i viloläge och sparar batteri.
    Den gula bannern kommer att finnas kvar på hemskärmen tills du har optimerat din energiförbrukning.