Det ble ikke registrert høydemåler for aktiviteten min. Hva kan det komme av?

For at verdiene for høyde, maks. høyde og stigning skal vises på Ride-skjermen i løpet av turen, og for at høydemålerne skal registreres korrekt i statistikken etter turen, må forbindelsen mellom elsykkelen og eBike Flow-appen være aktiv mens du sykler. eBike Flow-appen må være åpen, i hvert fall i bakgrunnen, i løpet av aktiviteten.

iOS: Sørg også for følgende:
– Tillatelsen for posisjonsdata er satt til "Alltid".

Android: Sørg også for følgende:
– Batterioptimalisering er deaktivert for eBike Flow-appen.
– Tillatelsen for posisjonsdata er satt til "Tillat alltid".