Hva skjer hvis jeg ikke bruker eBike Connect-appen eller eBike Connect-portalen på lengre tid?

Hvis du ikke bruker eBike Connect-kontoen din på 24 måneder, blir den automatisk slettet av personvernhensyn. Vi informerer deg på e-post før slettingen. Hvis du vil beholde eBike Connect-kontoen din, må du bruke eBike Connect-appen eller eBike Connect-portalen minst én gang før det er gått 24 måneder.

Merk: Hvis du har aktivert eBike Lock, kan du ikke lenger deaktivere denne eBike Lock-innstillingen når eBike Connect-kontoen din er slettet. I så tilfelle er det bare sykkelforhandleren som kan utføre en tilbakestilling.