Tilbage

Hvad sker der, hvis jeg ikke bruger eBike Connect-appen eller eBike Connect-portalen i en længere periode?

Hvis du ikke bruger din eBike Connect-konto i 24 måneder, slettes den automatisk af hensyn til databeskyttelsen. Vi informerer dig om den forestående sletning via e-mail. Hvis du vil beholde din eBike Connect-konto, skal du bruge eBike Connect-appen eller eBike Connect-portalen mindst én gang, inden 24-månedersperioden udløber.

Bemærk: Hvis du har aktiveret eBike Lock, kan du ikke længere deaktivere denne eBike Lock-indstilling, når din eBike Connect-konto er blevet slettet. I dette tilfælde er det kun specialforhandleren, der kan foretage nulstilling.

Fortæl en ven

Del link

Flere spørgsmål?
Vi hjælper dig gerne videre.

Kontakt

Help Center

Flere spørgsmål?
Vi hjælper dig gerne videre.

Kontakt