Hvad sker der, hvis jeg ikke bruger eBike Connect-appen eller eBike Connect-portalen i en længere periode?

Hvis du ikke bruger din eBike Connect-konto i 24 måneder, slettes den automatisk af hensyn til databeskyttelsen. Vi informerer dig om den forestående sletning via e-mail. Hvis du vil beholde din eBike Connect-konto, skal du bruge eBike Connect-appen eller eBike Connect-portalen mindst én gang, inden 24-månedersperioden udløber.

Bemærk: Hvis du har aktiveret eBike Lock, kan du ikke længere deaktivere denne eBike Lock-indstilling, når din eBike Connect-konto er blevet slettet. I dette tilfælde er det kun specialforhandleren, der kan foretage nulstilling.