eBike Connect

Flere ofte stillede spørgsmål

Videoer

Lær Bosch Connect Portal at kende. Find ud af, hvordan du kan oprette forbindelse til eBike Connect Portal og f.eks. få adgang til alle dine personlige data om ture, ture og fitness på din pc.

Sådan | Brug Bosch eBike Connect Portal

Lær, hvordan du bruger eBike Connect-appen til at forbinde den indbyggede computer med din smartphone - og f.eks. justere køretilstande.

Sådan | Brug eBike Connect-appen

Få alt at vide om eBike Connect. Lær eBike Connect-appen og eBike Connect-portalen at kende.

Sådan | Brug eBike Connect

Find ud af, hvordan du bruger navigationsfunktionen på Kiox ved hjælp af eBike Connect-appen.

Sådan | Brug navigation på Kiox

Find ud af, hvordan du opdaterer din Kiox ved hjælp af eBike Connect-appen.

Sådan | Opdatering af Kiox

Få mere at vide om, hvordan du forbinder din Kiox med eBike Connect-appen.

Sådan | Forbind Kiox med appen

Få at vide, hvordan du nemt kan planlægge dine ruter med eBike Connect-appen.

Sådan | Brug navigation og streaming af funktioner på Kiox

Det er meget nemt at købe og aktivere Lock-funktionen via Bosch eBike Connect-appen. I denne video kan du se, hvordan det fungerer.

Sådan | Aktiver Kiox-lås-funktionen

Lær, hvordan du konfigurerer dine individuelle køretilstande.

Sådan | Konfigurer dine individuelle køretilstande

Få mere at vide om, hvordan du forbinder din Nyon med eBike Connect-appen.

Sådan | Forbind Nyon med appen

Find ud af, hvordan du opdaterer din Nyon med eBike Connect-appen.

Sådan | Nyon opdatering

Her kan du se, hvordan du kan navigere til din ønskede destination ved hjælp af Nyon.

Sådan | Brug navigation på Nyon

Det er meget nemt at købe og aktivere Lock-funktionen via Bosch eBike Connect-appen. I denne video kan du se, hvordan det fungerer.

Sådan | Aktivere låsefunktionen på Nyon (iOS)

Det er meget nemt at købe og aktivere låsefunktionen via Bosch eBike Connect Android-appen. I denne video kan du se, hvordan det fungerer.

Sådan | Aktiver låsefunktionen på Nyon (Android)

Brugsanvisninger