Hva betyr det fargede LED-lyset på Mini Remote / Mini Remote Dropbar?

• Rød blinking: Ikke mulig å opprette en forbindelse med System Controller. Slå på System Controller.
  • Oransje blinking: Batterinivået i Mini Remote er lavt, og bør skiftes snart.
  • Blå blinking: Mini Remote er i Bluetooth®-sammenkoblingsmodus og kan kobles til System Controller.
  • Grønn blinking etter sammenkobling: Koblet til System Controller.
  • Rød blinking etter sammenkobling: Forbindelse kan ikke opprettes.
  • Grønn blinking etter batteribytte: Viser at batteriet er satt riktig inn og at Mini Remote kan monteres på styret igjen.