Tilbage

Hur kan jag dela min elcykel när den är låst?

Du kan välja att låsa upp din elcykel genom att montera din Kiox 300-/ Kiox 500-display. Om du har en Kiox 300/Kiox 500 kan du hitta det här alternativet i din eBike Flow-app under  Inställningar > Elcykelinställningar > eBike Lock > Inställningar för upplåsning

På så sätt kan du dela din elcykel tillsammans med din Kiox 300/Kiox 500. Den du väljer att dela den med kan sedan låsa upp din elcykel genom att helt enkelt montera Kiox 300/Kiox 500. Som alltid är din elcykel låst eftersom den är avstängd.

Tips: Har ni mer än en elcykel som du delar med varandra? Varje Kiox 300/Kiox 500 kan låsa upp hela 6 elcyklar: Montera Kiox 300/Kiox 500 i respektive elcykel och använd Flow-appen som anslutits till elcykeln. Gå sedan till  Inställningar > Elcykelinställningar > eBike Lock > Inställningar för upplåsning för att välja Kiox 300/Kiox 500 för att låsa upp elcykeln (flera enheter kan väljas samtidigt).

Fortæl en ven

Del link

Flere spørgsmål? Vi hjælper dig gerne videre.