Zpět

Jak mohu sdílet své elektrokolo, když je uzamčené?

Elektrokolo můžete nastavit tak, že se bude odemykat automaticky po připojení displeje Kiox 300 / Kiox 500. Pokud máte displej Kiox 300 / Kiox 500, najdete tuto možnost v aplikaci eBike Flow v části  Nastavení > Nastavení elektrokola > eBike Lock > Nastavení odemykání.

Tímto způsobem můžete své elektrokolo sdílet společně se svým displejem Kiox 300 / Kiox 500. Kdokoli, s kým se ho rozhodnete sdílet, může vaše elektrokolo odemknout pouhým připojením displeje Kiox 300 / Kiox 300. Po vypnutí se jako vždy vaše elektrokolo uzamkne.

Tip: Máte více než jedno elektrokolo, které sdílíte s někým dalším? Každý displej Kiox 300 / Kiox 500 může odemykat až 6 elektrokol. Připojte displej Kiox 300 / Kiox 500 na příslušné elektrokolo a použijte aplikaci Flow připojenou k danému elektrokolu. Poté přejděte do  Nastavení > Nastavení elektrokola > eBike Lock > Nastavení odemykání a vyberte displej Kiox 300 / Kiox 500, který chcete používat pro odemykání daného elektrokola (lze vybrat více zařízení současně).

Dejte vědět svým přátelům

Sdílet odkaz

Máte otázky?
Rádi vám pomůžeme.

Kontakt

Centrum nápovědy

Máte otázky?
Rádi vám pomůžeme.

Kontakt