Forbindelsesstatus

Forbindelsesstatussen til eBike Flow-appen kan ses via Indstillinger > App connect.

Bemærk: Hvis der allerede er forbindelse til eBike Flow-appen, vises indstillingen App connect ikke længere.

Du kan også se, om der er en aktiv Bluetooth-forbindelse, nemlig når der vises et smartphone-ikon med et grønt flueben på din status-skærm. Et orange kryds indikerer derimod, at der ikke er nogen aktiv forbindelse til smartphonen.