Terug

Services eBike Lock & Alarm deactiveren

Deactivering van de ConnectModule zelf is niet voorzien. De services van de ConnectModule kunnen op elk moment worden gedeactiveerd via de eBike Flow-app.

Deactiveer eBike Lock & Alarm wanneer je de eBike voor onderhoud wegbrengt.

Je vindt het in- en uitschakelen van de services eBike Lock & Alarm onder **  Instellingen > eBike-instellingen > Lock & Alarm**

Zolang je een geldig abonnement op Flow+ hebt, kun je alle services op elk moment opnieuw activeren. Als je Flow+ opzegt (ook tijdens de proefperiode van 12 maanden), kun je eBike Alarm niet meer gebruiken en alleen nog in de App Store opnieuw kopen.

Transport-modus

Wanneer je jouw eBike gaat vervoeren (bijvoorbeeld op een aanhangwagen, in de trein of het vliegtuig enz.), raden wij je aan de transport-modus te activeren. Alle communicatie van de ConnectModule wordt hierdoor gedeactiveerd. Zo voorkom je ongewenst alarm.

Als de transport-modus actief is, kan de eBike in geval van diefstal geen alarm geven of trackinggegevens verzenden. De eBike blijft beschermd door eBike Lock.

Je vindt de transport-modus in de Flow-app onder **  Instellingen > eBike-instellingen > Transport-modus**.

Als je de video afspeelt, worden gegevens verzonden aan Google Ireland Limited. Meer informatie over de verwerking vind je in het privacybeleid van Google.

Als je de video afspeelt, worden gegevens verzonden aan Google Ireland Limited. Meer informatie over de verwerking vind je in het privacybeleid van Google.

Een vriend vertellen

Koppeling delen

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.