Behöver jag öppna appen eBike Flow för att låsa eller låsa upp min elcykel?

För att låsa din elcykel behöver du inte öppna appen - för att låsa upp din elcykel behöver du Flow-appen (åtminstone att den körs i bakgrunden).

Om eBike Lock är aktiverat kommer din elcykel att låsas automatiskt varje gång den stängs av. Stäng av din elcykel genom att trycka på På/Av-knappen på din styrenhet.

Dessutom kommer din elcykel att stängas av automatiskt om den inte används på 10 minuter eller om du tar bort din elcykels batteri eller Kiox 300-/Kiox 500 display (om tillämpligt).

För att låsa upp din elcykel, slå på den och se till att du har din smartphone i närheten. Se också till att ha Bluetooth aktiverat och att Flow-appen körs i bakgrunden. Om du har inaktiverat automatisk upplåsning, tryck och håll nere upplåsningsknappen på hemskärmen i eBike Flow-appen.
Om du har en Kiox 300-/Kiox 500-display kan du även låsa upp din elcykel med din Kiox.

Om du har problem med att låsa upp, testa felsökningen här.