Vilka pulsmätare kan jag ansluta till min elcykel?

eBike Flow-appen har stöd för pulsmätaren i Apple Watch och alla pulsmätare som använder den officiella Heart Rate Profile 1.0, standardiserad i enlighet med Bluetooth® SIG. Du kan visa din puls på alla displayer med det smarta systemet (undantag: Intuvia 100) samt på Ride-skärmen i eBike Flow-appen.

Kontrollera om din pulsmätare använder Heart Rate Profile 1.0 genom att starta en parkoppling via Flow-appen:  Inställningar > Min eBike > eBike-pass > Komponenter > Lägg till ny enhet > Annat

Hur du ansluter din Apple Watch till eBike Flow-appen får du veta här.