Varför hittas inte min Mini Remote under parkopplingen?

• Kontrollera att knappcellsbatteriet inte är tomt.
  • Se till att din elcykel, din Mini Remote och din smartphone är påslagna och i närheten av varandra.
  • Se till att din elcykel är ansluten till eBike Flow-appen.
  • Kontrollera att din Mini Remote är i parkopplingsläge.
  • Om Mini Remote redan är ansluten till en elcykel men du vill ansluta den till en annan elcykel ska du följa stegen som beskrivs här.
  • När du har satt dit batteriet trycker du omedelbart på minusknappen i cirka 5 sekunder.
  • LED på Mini Remote blinkar blått, och Mini Remote är i parkopplingsläge i 30 sekunder. Slutför parkopplingsprocessen i appen inom dessa 30 sekunder.