Hur ansluter jag Mini Remote/Mini Remote Dropbar till det smarta systemet?

Som regel är Mini Remote redan ansluten till det smarta systemet och du behöver inte göra något.

Om du ändå måste ansluta Mini Remote manuellt följer du stegen nedan:

1. Installera eBike Flow-appen.
  2. Aktivera Bluetooth® på din smartphone och öppna eBike Flow-appen.
  3. Anslut din elcykel med det smarta systemet till din eBike Flow-app.
  4. Gå till  Inställningar > Min eBike > Komponenter
  5. Tryck på Lägg till ny enhet > Mini Remote
  6. Ta bort batteriet och vänta 20 sekunder.
  7. Sätt tillbaka batteriet, tryck sedan omedelbart på minusknappen och håll den intryckt i ca. 5 sekunder. Mini Remote indikerar anslutningsprocessen med hjälp av LED-lampor som blinkar blått.

Din Mini Remote har hittats. Jämför den 12-ställiga MAC-adressen som finns tryckt på din Mini Remote med MAC-adressen i eBike Flow-appen och bekräfta parkopplingsprocessen i appen. Om MAC-adresserna inte matchar trycker du på Försök igen.

Mini Remote har anslutits utan problem när LED-lamporna på Mini Remote blinkar grönt tre gånger.

Om anslutningen lyckas visas din Mini Remote i avsnittet Komponenter.

Om anslutningen fortfarande inte fungerar kan du kontakta din  cykelåterförsäljare. Din återförsäljare kan skapa en anslutning via diagnostikverktyget.