Vad betyder varningen ”Programvaruuppdatering – Överföring pågår” på min eBike Flow-apps hemskärm?

För att överföra programvaruuppdateringen från din smartphone till din elcykel krävs en stabil Bluetooth-anslutning. För att se till att detta fungerar korrekt måste alla Bluetooth-enheter som anges i  Inställningar: > Min eBike > eBike-pass > Komponenter vara anslutna (grön prick).

Säkerställ anslutningen för Intuvia 100 genom att ta bort och sätta tillbaka den och för Mini Remote genom att trycka valfri knapp på den.

Om du inte har dessa enheter längre, ta bort dem från listan.
Efter det kan uppdateringen behandlas så som beskrivet här .