Jag får meddelandet ”Programuppdatering misslyckades” och uppmanas gång på gång att starta om uppdateringen, men den misslyckas varje gång.

En programuppdatering är en komplex process och ibland uppstår oförutsedda fel.

Om felet inträffar under nedladdningen (första steget av uppdateringen), rekommenderar vi att du gör följande:

1. Stäng av din elcykel och ta sedan bort den från eBike Flow-appen under  > Min eBike. Inga inställningar går förlorade.
  2. Ta bort din elcykel från Bluetooth-inställningarna i din smartphone.
  3. Starta om din smartphone.
  4. Anslut eBike Flow-appen till din elcykel igen.
  5. Starta programuppdateringen igen.

Om du blir ombedd att starta uppdateringen igen under installationen (tredje steget av uppdateringen) ska du vända dig till din  cykelhandlare.