Jag har en ny smartphone. Kan jag använda den för att låsa upp min elcykel och inaktivera eBike Alarm?

Ja, naturligtvis. Din digitala nyckel är kopplad till ditt konto. Installera helt enkelt eBike Flow-appen på din nya smartphone och logga in med dina befintliga användaruppgifter.

Du hittar fler tips om telefonbyte här.

Observera: Det går att låsa upp din elcykel och inaktivera eBike Alarm med din gamla smartphone så länge du är inloggad med ditt konto på den. Vi rekommenderar därför att du raderar elcykeln från den gamla telefonen.