Vad måste jag tänka på när jag byter smartphone?

1. Installera eBike Flow-appen på din nya smartphone och logga in med ditt befintliga konto.
  2. Anslut din elcykel till eBike Flow-appen.

Vid anslutningsproblem:
Om du har använt ett överföringshjälpmedel för dataöverföringen till din nya smartphone och/eller har problem med att ansluta till din elcykel ska du göra så här på din nya smartphone.

1. Avinstallera eBike Flow-appen.
  2. Ta bort smart system eBike från listan över Bluetooth-komponenter i Bluetooth-inställningarna på din telefon.
  3. Installera om eBike Flow-appen och logga in med ditt befintliga konto.
  4. Anslut din elcykel till eBike Flow-appen.

Observera: Det går att låsa upp din elcykel och inaktivera eBike Alarm med din gamla smartphone så länge du är inloggad med ditt konto på den. Vi rekommenderar därför att du tar bort elcykeln från din gamla telefon.