Hur startar och avslutar jag aktivitetsspårning?

Starta och avsluta aktivitetsspårning.

När du börjar cykla börjar eBike Flow-appen automatiskt att spåra din cykeltur.

När aktivitetsspårningen är pausad visas knappen Slutför. Tryck på knappen för att avsluta aktivitetsspårningen. När aktivitetsspårningen är klar laddas din färd upp till din statistik och du kan se information om cykelturen.

Vad händer om jag glömmer avsluta aktivitetsspårningen?

Färden avslutas automatiskt när tidsperioden för autoåterställningen uppnås (och cykeln står stilla under denna tidsperiod). För att justera den definierade tidsperioden, gå till eBike Flow-app: inställningar > Min eBike > välj: Återställ färd automatiskt.

Tänk på: att färdåterställningar antingen i eBike Flow-appen eller på displayen inte påverkar den andra enheten. Om du vill återställa båda måste du göra detta manuellt på varje enhet.