Hur kan jag synkronisera aktiviteter mellan eBike Connect och komoot?

synkronisera komoot-rutter med eBike Connect:

När du har anslutit ditt komoot-konto till ditt eBike Connect-konto kommer alla dina planerade komoot-rutter att synkroniseras med eBike Connect. Förutom cykelturer synkroniseras även alla andra sporter, t.ex. vandring.
Du hittar komoot-rutterna:

• I eBike Connect-appen: Under  > Pil > Sparade rutter
  • I eBike Connect onlineportalen: Under Ruttplanering > Mina rutter

Förutom automatisk synkronisering kan du också starta manuell synkronisering:

• I eBike Connect-appen: Gå till  > Sparade rutter och tryck på ikonen till höger om Sparade rutter.
  • I eBike Connect onlineportalen: Gå till Ruttplanering > Mina rutter och tryck på ikonen till höger om Mina rutter.

Saknar du komoot-rutter i eBike Connect? Titta då här för att se vad det kan bero på.

Vill du veta hur du tar bort eller redigerar komoot-rutter? Titta då här.

Synkronisera eBike Connect-aktiviteter med komoot:

I eBike Connect kan du välja att synkronisera varje färd eller tur (som kan bestå av flera färder) med komoot.

• I eBike Connect-appen: Gå till  >  Inställningar > komoot och välj Färder eller Turer.
  • I eBike Connect onlineportalen: Gå till  > Sekretessinställningar > Anslutna appar > komoot och välj Färder eller Turer.

Du hittar mer information om färder och turer här.

I komoot hittar du dina aktiviteter under  > Klart.

Observera att endast aktiviteter som är längre än 500 meter laddas upp till komoot.

Saknar du din sista eBike Connect-tur i komoot? Titta då här för att se vad det kan bero på.